Over ons

Over ons

Sterke inhoud én perfecte uitvoering, dat is onze kracht! Onze samenwerking met Dröge & van Drimmelen zorgt voor geïntegreerde communicatieconcepten die zich zowel op inhoud als in de uitvoering onderscheiden.

Over ons

Dr2 Events & Campaigns ontwikkelt, begeleidt, regisseert en produceert evenementen en campagnes als onderdeel van de communicatiestrategie van de onderneming. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar de meest effectieve en succesvolle oplossingen om draagvlak te creëren en de boodschap over te brengen bij de doelgroep. Als daarbij een maatschappelijke bijdrage wordt geleverd, levert dit een extra motivatie op.

We zijn een full service organisatiebureau voor vooral zakelijke evenementen zoals specifiek congressen en relatie/netwerkevents. Daarbij verzorgen we ook met veel plezier losse onderdelen van uw event zoals de eventcommunicatie, de uitnodigingenregistratie of bijvoorbeeld de aankleding.
 
Dr2 Events & Campaigns onderscheidt zich door haar brede kennis en ervaring als het gaat om live communicatie. De dagelijks nauwe samenwerking met de strategisch adviseurs van Dröge & van Drimmelen zorgt ervoor dat de evenementen ook echt bijdragen aan de visie van de onderneming.

Met veel aandacht voor detail zorgen onze ervaren projectmanagers voor de perfecte uitvoering van uw evenement. Onze concepten zijn creatief en verrassend, het netwerk en de inhoud altijd van kwalitatief hoog niveau.