Karianne van der Weijden

Karianne van der Weijden

"Co-creatie is een belangrijke succesfactor bij de organisatie van events."

Karianne (1978) is directeur Dr2 Events & Campaigns.

In de afgelopen jaren organiseerde Karianne o.a. tien jaar lang het Jaarcongres voor ECP, de Ketenparade voor Vreemdelingenketen (Veiligheid en Justitie), de oprichtingsbijeenkomst van de Raad van Kinderen voor de Missing Chapter Foundation en diverse evenementen voor o.a. SIDN, het NatuurCollege, eParlement, RIVM en ICTU.

Als senior communicatieadviseur bij Dröge & van Drimmelen heeft zij ruime ervaring opgedaan bij onder andere opdrachtgevers als het Ministerie van Veiligheid & Justitie, Google, Ziggo, SIDN, ECP, Menzis, Nederlandse vereniging voor lift- en roltraptechniek, Ambassadeur en Commissie Stedelijke Distributie, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Economische Zaken, de Stichting Lippe-Biesterfeld NatuurCollege, de Milieudienst Zuid-Holland Zuid, de Stichting Lezen en Schrijven, ICTU, Platform Suiker & Voeding, Biorights, eParlement en RIVM.

Voordat Karianne in 2005 bij Dröge & van Drimmelen startte, was zij logistiek manager voor een reisorganisatie in Frankrijk (Serre Chevalier). Als adviseur werkte zij daarvoor bij onderzoeks- en adviesbureau Jungle Minds en H&C Health Promotions. Haar studie Communicatiewetenschap heeft ze in Amsterdam doorlopen.

Karianne van der Weijden

Directeur

k.vander.weijden@dr2.nl


LinkedIn   |