Coca-Cola European Partners

Coca-Cola European Partners

De werkzaamheden die wij voor onze opdrachtgever Coca-Cola uitvoeren laten precies zien waar Dr2 Events zich voor in wil zetten: evenementen met maatschappelijke meerwaarde.

Voor Coca-Cola European Partners organiseerden wij in februari 2017 in samenwerking met Dröge & van Drimmelen een stakeholder event om de resultaten van een pilot met biobrandstoffen te delen. Tijdens deze bijeenkomst presenteerde Coca-Cola hun businesscase over biobrandstoffen voor vrachtvervoer, die ook een daling van CO2-uitstoot liet zien. Coca-Cola heeft de afgelopen jaren nadrukkelijk ingezet op de verduurzaming van het vervoer van hun producten. Tijdens deze informatieve bijeenkomst deelden zij de uitkomsten van een pilot op dit vlak en gingen zij in gesprek met brandstoffen- en vrachtenwagenproducenten en met andere belanghebbenden zoals politiek, klanten en maatschappelijke organisaties. Ook de maatschappelijke impact van dergelijke maatregelen was onderwerp van gesprek.

Op dit moment werken wij voor deze opdrachtgever aan de voorbereidingen van een innovatief event om hun nog te lanceren duurzaamheidsplan te delen en bespreken met haar stakeholders door heel het land. Dr2 events & campaigns verzorgt het projectmanagement en de gehele productie van de uiteindelijke activiteiten die in dit kader georganiseerd worden.